Workshops worden gegeven voor 2 – 4 personen.  We zitten ieder aan een draaischijf, ik blijf op afstand van 1,5 mtr. van de deelnemers. U wordt door mij wegwijs gemaakt in het ambacht van pottenbakken door middel van demonstratie en verbale aanwijzingen. Het resultaat – op eigen kracht – is verrassend.  U maakt meerdere potjes.

Na afloop kiest u welke werkstukken u wilt laten stoken. Deze worden door mij afgewerkt, geglazuurd in een kleur naar keuze (4 kleuren) en gestookt. Uiteraard is het servies vaatwasmachine bestendig. Na ca. 4 weken kunnen de potjes worden afgehaald, na mijn bevestiging hiervan.

U boekt een workshop per groepje.*  De workshops kunnen worden afgesproken op maandag, dinsdag, vrijdag en zaterdag. Op de maandag en vrijdag kan dat ook ’s avonds om 19.00 uur.

*Mocht u alleen willen komen, dan probeer ik een combinatie te maken met een andere liefhebber. U kunt zich hiervoor vrijblijvend opgeven.

Duur:
2,5 uur

Kosten:

€ 65,– per persoon bij 1-3 deelnemers;  € 60,00 bij 4 deelnemers

Deze prijzen zijn inclusief het bakken en glazuren van één pot p.p., meer werkstukken € 6,50 p.st.
Bij de prijs inbegrepen is koffie/thee, koek en chocola. Betaling kan plaatsvinden met internetbankieren, vooraf overgemaakt per bank of contant.

Voor vragen en aanmelden: anjavanzanten@gmail.com